°C
BUY Ticket

Česta pitanja

Važeće ulaznice su one ulaznice koje su kupljene 2023. godine. Ulaznice od prošlih godina nisu važeće. Važeće ulaznice su one koje su kupljene online i imaju kod ili one, koje se kupe na blagajnama.
Zbog sigurnosnih i higijenskih razloga kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulaz u Dalamland, ali možete ostaviti svojeg kućnog ljubimca u posebno uređenom prostoru sa boxovima, gdje Vas u hladu može pričekati, a Vi ga uvijek možete posjetiti.
Ovisno o vremenskim uvjetima, a radi Vaše sigurnosti, neki dijelovi ili čak i cijeli Dalmaland može biti zatvoren. Nažalost, u ovim nepredviđenim uvjetima više sile nema povrata novca za kupljene ulaznice.
Djeca od 12. godine mogu sama biti u oba parka, ali je poželjno da imaju mobitel i broj info telefona Dalmalanda u slučaju potrebe.
Da, za neke od naših atrakcija postoje ograničenja postavljena visinom i težinom. Popis atrakcija sa ograničenjima možete potražiti na slijedećem linku https://www.dalmaland.com/ogranicenja-po-atrakcijama. Ispred svake atrakcije se nalaze oznake sa upozorenjima o korištenju pojedine atrakcije. Zbog sigurnosnih razloga prilaz nekim od atrakcija zabranjen je osobama s invaliditetom ili osobama koje se ne mogu kretati bez pomoći.
Nažalost, nije moguće unositi hranu ili piće. U Dalmalandu se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.
Dalmaland ima bezgotovinski sustav plaćanja unutar parka. Narukvica s jedinstvenim kodom pomaže posjetiteljima da kupe proizvode i usluge koje su im potrebne bez upotrebe kreditnih kartica ili gotovine. Narukvice možete nadopuniti na bilo kojem prodajnom mjestu unutar Parka. Također možete plaćati gotovinom i kreditnim karticama.
Sve naše atrakcije prolaze dnevne, tjedne, mjesečne i periodične kontrole od strane naše tehničke službe te ispunjavaju sve sigurnosne kriterije o strogim europskim standardima, također smo ponosni član IAPP-e krovne svjetske organizacije za zabavne parkove.
Svi posjetitelji moraju kupiti ulaznice iako neće koristiti atrakcije.
Naši posjetitelji u invalidskim kolicima mogu bez prepreka obilaziti oba parka, a ispred svake atrakcije koristeći QR kod možete provjeriti je li prilagođena za korištenje.
Dalmaland je moguće napustiti, ali prilikom odlaska na blagajni ostavljate svoje narukvice sa kojima po povratku ulazite u park.
Prije nego što nas kontaktirate na info@dalmaland.com, molimo provjerite svoju spam poštu u mapi pristigle poruke da vidite pojavljuju li se vaši vaučeri ovdje. Ako ne, kontaktirajte nas na e-mail ili broj +385 23 630 377 ili +385 91 612 5524.
Ne, dovoljno je predočiti kartu primjerice na telefonu s čitljivim QR kodom ili brojem ispod ispod koda.
Ulaznice se mogu nadoplatiti na blagajni parka, a vrijede samo na dan kada ste kupili ulaznicu za aqupark.
Nije moguće koristiti usluge tematskog parka, ali na blagajni uvijek možete nadoplatiti razliku i bezbrižno uživati u oba parka.
Ulaznice možete kupiti direktno na blagajni ili online na našem web shopu. Plaćanje možete obaviti u gotovini ili karticom.
Gosti Dalmalanda imaju besplatan parking.
Nažalost, pušenje nije dozvoljeno na svim površinama parka, već u za to namijenjenim mjestima poput terasa raznih barova ili restorana.
Sve ostavljene stvari se nose u ured izgubljeno/nađeno. Možete nas kontaktirati e-mailom ili telefonom, a ostavljene stvari možete pokupiti uz predočenje dokaza o vlasništvu.
Dalmaland je namijenjen svim generacijama jer će svatko pronaći nešto za sebe bilo adrenalin, obiteljsku zabavu, kupanje, vožnje ili sve zajedno. Dalmaland je centar zabave za sve uzraste !!! :)