°C
BUY Ticket

Česta pitanja

Naši posjetitelji u invalidskim kolicima mogu bez prepreka obilaziti oba parka, a ispred svake atrakcije koristeći QR kod možete provjeriti je li prilagođena za korištenje.
Dalmaland je namijenjen svim generacijama jer će svatko pronaći nešto za sebe bilo adrenalin, obiteljsku zabavu, kupanje, vožnje ili sve zajedno. Dalmaland je centar zabave za sve uzraste !!! :)
Svi posjetitelji moraju kupiti ulaznice iako neće koristiti atrakcije.
Sve naše atrakcije prolaze dnevne, tjedne, mjesečne i periodične kontrole od strane naše tehničke službe te ispunjavaju sve sigurnosne kriterije o strogim europskim standardima, također smo ponosni član IAPP-e krovne svjetske organizacije za zabavne parkove.
Dalmaland ima bezgotovinski sustav plaćanja unutar parka. Narukvica s jedinstvenim kodom pomaže posjetiteljima da kupe proizvode i usluge koje su im potrebne bez upotrebe kreditnih kartica ili gotovine. Narukvice možete nadopuniti na bilo kojem prodajnom mjestu unutar Parka. Također možete plaćati gotovinom i kreditnim karticama.
Nažalost, nije moguće unositi hranu ili piće. U Dalmalandu se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata koji će zadovoljiti i najzahtjevnije goste.
Da, za neke od naših atrakcija postoje ograničenja postavljena visinom i težinom. Popis atrakcija sa ograničenjima možete potražiti na slijedećem linku https://www.dalmaland.com/ogranicenja-po-atrakcijama. Ispred svake atrakcije se nalaze oznake sa upozorenjima o korištenju pojedine atrakcije. Zbog sigurnosnih razloga prilaz nekim od atrakcija zabranjen je osobama s invaliditetom ili osobama koje se ne mogu kretati bez pomoći.
Djeca od 12. godine mogu sama biti u oba parka, ali je poželjno da imaju mobitel i broj info telefona Dalmalanda u slučaju potrebe.
Ovisno o vremenskim uvjetima, a radi Vaše sigurnosti, neki dijelovi ili čak i cijeli Dalmaland može biti zatvoren. Nažalost, u ovim nepredviđenim uvjetima više sile nema povrata novca za kupljene ulaznice.
Zbog sigurnosnih i higijenskih razloga kućnim ljubimcima nije dozvoljen ulaz u Dalamland, ali možete ostaviti svojeg kućnog ljubimca u posebno uređenom prostoru sa boxovima, gdje Vas u hladu može pričekati, a Vi ga uvijek možete posjetiti.
Važeće ulaznice su one ulaznice koje su kupljene 2023. godine. Ulaznice od prošlih godina nisu važeće. Važeće ulaznice su one koje su kupljene online i imaju kod ili one, koje se kupe na blagajnama.
Dalmaland je moguće napustiti, ali prilikom odlaska na blagajni ostavljate svoje narukvice sa kojima po povratku ulazite u park.
Sve ostavljene stvari se nose u ured izgubljeno/nađeno. Možete nas kontaktirati e-mailom ili telefonom, a ostavljene stvari možete pokupiti uz predočenje dokaza o vlasništvu.
Nažalost, pušenje nije dozvoljeno na svim površinama parka, već u za to namijenjenim mjestima poput terasa raznih barova ili restorana.
Gosti Dalmalanda imaju besplatan parking.
Ulaznice možete kupiti direktno na blagajni ili online na našem web shopu. Plaćanje možete obaviti u gotovini ili karticom.
Nije moguće koristiti usluge tematskog parka, ali na blagajni uvijek možete nadoplatiti razliku i bezbrižno uživati u oba parka.
Ulaznice se mogu nadoplatiti na blagajni parka, a vrijede samo na dan kada ste kupili ulaznicu za aqupark.
Ne, dovoljno je predočiti kartu primjerice na telefonu s čitljivim QR kodom ili brojem ispod ispod koda.
Prije nego što nas kontaktirate na info@funparkbiograd.com, molimo provjerite svoju spam poštu u mapi pristigle poruke da vidite pojavljuju li se vaši vaučeri ovdje. Ako ne, kontaktirajte nas na e-mail ili broj +385 23630 377 ili +385 91 612 5524.