°C
BUY Ticket

Dalmaland priča

Centar zabave za sve uzraste!

Dalmaland smo kao Fun park Biograd otvorili 2017.g., svojom idealnom pozicijom u centru Jadrana pored Biograda na Moru plijeni izuzetno zanimanje velikog broja posjetitelja, a svojim atrakcijama svakim danom uvodi u svijet fantazije, pozitivne energije, avanture, adrenalina i vrhunske zabave! 😊

Izgradnjom aquaparka 2023.g. postajemo Dalmaland. Dalmaland je podijeljen u četiri tematske cjeline – Gusarski grad, Divlji Zapad, Svemir i Vodeni svijet i sada smo neizostavni dio turističkog odmora u Dalmaciji, jer ovdje nudimo za svakoga ponešto, od adrenalinske i obiteljske zabave do spuštanja niz veliki broj tobogana i jednostavnog uživanja samo u kupanju, a rezultat toga jednodnevnog izleta su mnoštvo dobre zabave i nezaboravnih uspomena.

Park ima preko 40 atrakcija, tri roller coastera Big blue, Alien i Mine train coaster, panoramski kotač Adria Eye, tzv. čekić Tornado, spill water Atlantis, autiće na sudaranje, vrtuljke, brodove i još mnogo toga u suhom dijelu parka, dok u vodenom gosti uživaju u hidromasažnom bazenu, bazenu na valove, obiteljskim i adrenalinskim toboganima kao što je Electric Loop rocket ili Bura blast. Uz razne dnevne tematske evente poput Alien good vibes attack, Dino Party, Gusarske igre, Wild Wild West i ostalih u Parku nikada nije dosadno.

Maskota Dalmalanda je Funny, preslatka sredozemna medvjedica sa dalmatiner crnim pjegama za leđima. U Parku možete sresti i Miniona, transformere Optimus Prime i Bumblebee, dinosaure, gusare, kauboje i mnoge druge.

Ilustrirana mapa Dalmalanda prikazuje različite atrakcije, uključujući Aqua Park, Wild West, Pirate City, Space, te područja za hranu i piće. Na slici su prikazane živopisne atrakcije poput vodenih tobogana, tematskih vožnji i zabavnih zona. U donjem dijelu mape nalaze se popisi atrakcija u svakoj zoni, dok strelice usmjeravaju posjetitelje kroz park. Slika je okružena zelenilom s logom Dalmalanda u gornjem lijevom kutu
Mapa parka

Centralni trg

Centralni trg je mjesto koje povezuje tematski i vodeni park, a čine ga Fast food i pizzeria Tinel, gift shop Treasure chest, XD Dark Ride interaktivno kino te Games Hall sa preko 90 arkadnih igrica za sve uzraste.

Dragi posjetitelji, dobrodošli na centralni trg Dalmalanda!

Ugostiteljski objekti i suveniri

U Parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za vaše najbliže u našoj suvenirnici.

Menadžment

Mi smo ponosni član svjetske krovne organizacije IAAPA za zabavne parkove diljem svijeta.

Naš menadžment posebnu pažnju pridaje sigurnosti svih pojedinaca jer želimo da vaš provod u našem zabavnom parku bude nezaboravno pozitivno iskustvo o kojem ćete pričati svima.

Pozivamo vas da posjetite Fun park Biograd i zajedno sa nama izmamite tisuće osmijeha, čujete bezbroj krikova oduševljenja i stvorite uspomene sa svojim najbližima.