°C
BUY Ticket

Dalmaland priča

Dobrodošli u centar zabave za sve uzraste!

Fun park Biograd otvoren je 2017.g. na 45000 m2, svojom idealnom pozicijom u centru Jadrana pored Biograda na Moru plijeni izuzetno zanimanje velikog broja posjetitelja, a svojim atrakcijama svakim danom uvodi u svijet fantazije, pozitivne energije, avanture, adrenalina i vrhunske zabave! 😊

Izgradnjom aquparka postajemo Dalmaland. Dalmaland je podijeljen u četiri tematske cjeline – Gusarski grad, Divlji Zapad i Svemir i Vodeni svijet.

Odaberite svoju pustolovinu, provozajte se na rollercoasteru, Ferris Wheel-u, spinning coasteru, zavrtite se na Tornadu, usudite se spustiti niz Atlantis. Doživite obiteljsku pustolovinu u Animal Kingdom-u, Piratskom zaljevu, Mine train coasteru, posjetite Games Hall sa preko 60 arkadnih igrica, spustite se na jednom od brojnih tobogana, zaronite u Plavu spilju, okušajte se na valovima, ukratko pozivamo vas da otkrivate sve naše atrakcije i stvorite doživljaje za cijeli život.

Jer u našem Parku ima za svakoga ponešto, tu vas čekaju i razni izvođači, mađioničari, maskote, predstave i još mnogo toga.

image - Dalmaland priča

Centralni trg

Centralni trg je mjesto koje povezuje tematski i vodeni park, a čine ga Fast food i pizzeria Tinel, gift shop Thresure chest, XD Dark Ride interaktivno kino te Games Hall sa arkadnim igricama za sve uzraste.

Dragi posjetitelji, dobrodošli na centralni trg Dalmalanda!

Ugostiteljski objekti i suveniri

U Parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za vaše najbliže u našoj suvenirnici.

Menadžment

Mi smo ponosni član svjetske krovne organizacije IAAPA za zabavne parkove diljem svijeta.

Naš menadžment posebnu pažnju pridaje sigurnosti svih pojedinaca jer želimo da vaš provod u našem zabavnom parku bude nezaboravno pozitivno iskustvo o kojem ćete pričati svima.

Pozivamo vas da posjetite Fun park Biograd i zajedno sa nama izmamite tisuće osmijeha, čujete bezbroj krikova oduševljenja i stvorite uspomene sa svojim najbližima.