°C
BUY Ticket

Bratstvo na kotačima

Spektakl na dva kotača!

BRATSTVO NA DVA KOTAČA

Dragi ljubitelji kotača,

pripremite se za nezaboravnu subotu punu uzbuđenja jer Dalmaland 25.svibnja postaje epicentar bratstva na kotačima! Očekujemo vas na događaju gdje se spajaju snaga i elegancija Harley Davidsona - jedinstvena prilika za sve zaljubljenike u dvotočkaše.

U subotu, naš centralni trg će zauzeti preko 200 bajkera na Harley Davidson motociklima. Svi posjetitelji, bez obzira na dob, imat će priliku doživjeti pravi moto spektakl - motore će moći vidjeti izbliza, slikati se s njima i upiti znanje o njihovim tehničkim čudima. Za najmlađe će biti posebno zanimljivo, jer će imati priliku osjetiti uzbuđenje motociklizma na najbliži mogući način.

Osim toga, bit će postavljena izložba na dva kotača, pružajući vam priliku da razgledate neke od najimpresivnijih modela Harley Davidsona. Naša pozornica bit će živa tijekom cijele subote uz DJ-a koji će puštati vrhunske glazbene hitove. Pripremite se i za zabavne kvizove te uzbudljive nagradne igre koje će vas održavati u napetosti. A ne zaboravite našu tombolu koja će zaokružiti vikend u velikom stilu!

PROGRAM:

14.00  Otvorenje parka

15.00  Šetnja maskota i animatora

16.00  Pjena party

17.00  Prezentacija motora kroz povijest, izložba motora, poznati motoristi 

18.00  Natjecanja u snazi

19.00  Karaoke

19.30  Tombola

Čekaju vas i uzbudljive aktivnosti poput vožnje po atrakcijama u tematskom parku za sve posjetitelje koji traže dodatnu dozu adrenalina. Za ljubitelje dobre hrane i osvježavajućih pića, tu je veliki izbor hrane i pića koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce.

Ne propustite priliku biti dio Harley harmonije u Dalmalandu. Pridružite nam se 25. svibnja i doživite jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u vašem sjećanju!

Vidimo se na kotačima, KUPI ULAZNICU!