°C
BUY Ticket

Dino adventure

Najuzbudljiviji događaj za sve ljubitelje dinosaura!

DINO AVANTURA 11.-12.5.2024.

Dobrodošli u Dino svijet - najuzbudljiviji događaj za sve ljubitelje dinosaura! 

Dragi posjetitelji,

Spremite se za nezaboravno putovanje kroz vrijeme jer vas pozivamo na spektakularni Dino World event koji će se održati od 11. do 12. svibnja 2024. u Dalmalandu! Ova jedinstvena atrakcija pružit će vam priliku da istražite fascinantni svijet dinosaura na način koji niste mogli ni zamisliti.

Putovanje kroz povijest: Zaronite u svijet drevnih čudovišta dok prolazite kroz Dino svijet. Ovdje ćete susresti razne vrste dinosaura, uključujući T-rexa, velociraptora i razne biljoždere. Doživite uzbuđenje i čudesa ove pretpovijesne ere. Avantura je to u starinskim autićima: Uživajte u vožnji kroz džunglu dok istražujete tajanstvene kutke drevnog svijeta dinosaura.

Foto Safari - Uhvatite trenutke: Imate priliku zabilježiti nezaboravne trenutke s dinosaurusima na našem Foto Safariju. Budite spremni za nevjerojatne selfije i uspomene koje će vas pratiti zauvijek.

Animatori u kostimima - Dino susreti: Naši animatori odjeveni kao dinosaurusi rado će se fotografirati s vama i vašom djecom, stvarajući magične trenutke i nevjerojatne uspomene.

Dino Quiz - Testirajte svoje znanje: Za ljubitelje dinosaura svih dobnih skupina, pripremili smo Dino Quiz na pozornici. Isprobajte svoje znanje o dinosaurima, saznajte njihova imena, što jedu i još mnogo toga!

Na kraju dana vas čeka:

Tombola - Osvojite slatke poklone: Dan ćemo završiti s uzbuđenjem i srećom na našoj Tomboli. Svi posjetitelji imaju priliku osvojiti nevjerojatne nagrade i slatke poklone.

PROGRAM:

14.00 sati - otvorenje parka

15.00 sati - šetnja dinosaura i photo safari

16.00 sati - pjena party

17.00 sati - pop quiz dinosauri

18.00 sati - šetanja dinosaura i photo safari

19.00 sati - karaoke

19.30 sati - tombola

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku za uživanje u najboljem što Dalmaland može ponuditi. Dino World je događaj koji ne smijete propustiti! Rezervirajte svoje ulaznice već danas i pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi!

Nemoj čekati, kupi ulaznicu odmah!