°C
BUY Ticket

Harley & Vespa Harmony

Spektakl na dva kotača!

BRATSTVO NA DVA KOTAČA

Dragi ljubitelji motora,

Pripremite se za nezaboravan vikend pun uzbuđenja jer Dalmaland 25. i 26. svibnja postaje epicentar bratstva na kotačima! Očekujemo vas na događaju gdje se spajaju snaga Harley Davidsona i elegancija Vespinih skutera - jedinstvena prilika za sve zaljubljenike u dvotočkaše.

U subotu, naš centralni trg će zauzeti preko 200 bajkera na Harley Davidson motociklima. Svi posjetitelji, bez obzira na dob, imat će priliku doživjeti pravi moto spektakl - motore će moći vidjeti izbliza, slikati se s njima i upiti znanje o njihovim tehničkim čudima. Za najmlađe će biti posebno zanimljivo, jer će imati priliku osjetiti uzbuđenje motociklizma na najbliži mogući način.

Nedjelja će biti rezervirana za ljubitelje Vespinih skutera, kada će preko 200 ljubitelja Vespi pokazati svoju strast i eleganciju na dalmatinskim cestama. Svi posjetitelji imat će priliku naučiti nešto novo o Vespama, razmijeniti iskustva s drugim entuzijastima te uživati u jedinstvenoj atmosferi koja će vladati na našem događaju.

Osim toga, oba dana bit će postavljena izložba motora, pružajući vam priliku da razgledate neke od najimpresivnijih modela Harley Davidsona i Vespi. Naša pozornica bit će živa tijekom cijelog vikenda uz DJ-a koji će puštati vrhunske glazbene hitove. Pripremite se i za zabavne kvizove te uzbudljive nagradne igre koje će vas održavati u napetosti. A ne zaboravite našu tombolu koja će zaokružiti vikend u velikom stilu!

PROGRAM:

14.00 sati Otvorenje parka

15.00 sati Šetnja maskota i animatora

16.00 sati Pjena party

17.00 sati Prezentacija motora kroz povijest, izložba motora, poznati motoristi

Natjecanja u snazi

19.00 sati Karaoke

19.30 sati Tombola

Čekaju vas i uzbudljive aktivnosti poput vožnje po atrakcijama u tematskom parku za sve posjetitelje koji traže dodatnu dozu adrenalina. Za ljubitelje dobre hrane i osvježavajućih pića, tu je veliki izbor hrane i pića koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce.

Ne propustite priliku biti dio Harley&Vespa harmonije u Dalmalandu. Pridružite nam se 25. i 26. svibnja i doživite jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u vašem sjećanju!

Vidimo se na kotačima, KUPI ULAZNICU!