°C
BUY Ticket

Pirates quest

Piratska Potraga za Blagom u Dalmalandu

PIRATE QUEST 04.-05.05.2024.

Piratska Potraga za Blagom u Dalmalandu!

Pozivamo hrabre avanturiste i pustolove na nezaboravno putovanje kroz magični svijet pirata! U Dalmalandu, tajanstvenom i uzbudljivom mjestu, Kapetan Kuka je sakrio blago negdje u Gusarskom gradu, čekajući hrabre duše da ga pronađu.

 Gusarske atrakcije koje skrivaju blago:

Piratski Brod: Ukrcat ćete se na autentični piratski brod i krenuti na uzbudljivu avanturu preko beskrajnih morskih dubina.

Piratska Bitka: Uhvatite se u koštac s rivalima piratima u epskoj bitci za dominaciju nad oceanima! Ovo je prilika da pokažete svoje vještine i hrabrost u borbi za slavu i bogatstvo.

Kuća Strašnih Tajni: Zakoračite u mračnu i tajnovitu Kuću straha, gdje vas čekaju izazovi i zagonetke koje morate riješiti kako biste otkrili skrivene tragove do blaga.

Karusel: Za najmlađe pustolove, tu je i Karusel, gdje će se zabaviti i uživati u veselim vožnjama kroz šareni svijet pirata.

Restoran Fat Pirate Cave: Nakon napornih avantura, okrijepite se u našem restoranu Fat Pirate Cave, gdje vas očekuju najukusniji piratski specijaliteti i osvježavajuća pića.

Ne propustite priliku postati dio legende! Piratska Potraga za Blagom u Dalmalandu čeka vas s otvorenim rukama. Uplovite u avanturu života i osvojite bogatstvo koje čeka hrabre i odlučne!

PROGRAM:

14.00 sati - otvorenje parka

15.00 sati - šetnja maskota i animatora

16.00 sati - pjena party

17.00 sati - natjecanje u obaranju ruke kod Horror house

18.00 sati - pirete quest potraga za blagom

19.00 sati - natjecanje u povlačenju konopa

19.30 sati - Tombola

Nemoj čekati, odmah kupi ulaznicu!