°C
BUY Ticket

Space party powered by Erste bank

Očekuje vas vanzemaljska avantura!

SPACE PARTY POWERED BY ERSTE 18.-19.5.2024.

Očekuje vas vanzemaljska avantura

Pripremite se za najuzbudljiviji događaj - Space Party u Dalmalandu! Ovog svibnja, pozivamo sve entuzijaste svemira na nezaboravno putovanje kroz galaksiju i natrag.

Uzbuđenja neće nedostajati jer vas očekuje nevjerojatno iskustvo u svemirskom tematskom dijelu parka, prepunom adrenalinskih vožnji i zapanjujućih atrakcija.

Transformers Photoshoot: Imajte priliku slikati se s omiljenim Transformers likovima i ponijeti kući uspomenu koja će vas podsjećati na ovu nevjerojatnu noć.

Spremamo nagradne igre i karaoke: Sudjelujte u uzbudljivim nagradnim igrama i pokažite svoj talent na karaoke pozornici! Osvojite fantastične nagrade i impresionirajte publiku svojim zvjezdanim nastupom.

Doživite adrenalinske vožnje: Odvažite se na vožnje poput Aliena - vrtoglavog Spinning Coastera, turbulentnog Tornada, Atlantisa - broda koji se spušta sa visine velikom brzinom u bazen, bezvremenog roller coastera Big Blue te panoramskog kotača Adria Eye. Svaka vožnja je prava svemirska avantura koju ne smijete propustiti!

Garantiramo vanzemaljsku zabavu: Prepustite se uzbudljivom ozračju koje će vas odvesti izvan granica zemlje i učiniti da se osjećate kao pravi svemirski putnik.

Pridružite nam se na Space Partyju powered by Erste bank u Dalmalandu i stvorite nezaboravne trenutke s prijateljima i obitelji. Karte su već u prodaji, osigurajte svoje mjesto na ovom nevjerojatnom putovanju!


Program:

14.00 sati - otvorenje sezone

15.00 sati - šetnja animatora i transformera

16.00 sati - natjecanje u snazi

18.00 sati - šetnja animatora i transformera

18.30 sati - karaoke

19.30 sati - tombola

Neka vaša svemirska avantura započne!

Nemoj čekati, kupi ulaznicu odmah!