°C
BUY Ticket

Hello summer

Dočekajmo ljeto zajedno u Dalmalandu

HELLO SUMMER 

Dočekajmo ga zajedno u Dalmalandu!

Ljeto je napokon stiglo! Zrači toplinom, veseljem i obećanjem nezaboravnih trenutaka. Zbog toga vas s ponosom pozivamo da se pridružite nama na spektakularnom događaju "Hello Summer", gdje ćemo zajedno pozdraviti ovu predivnu sezonu i sve što nam donosi.

Kroz svečane kapije našeg ljetnog raja, pozivamo vas da se prepustite radosti i uzbuđenju koje dolazi s ljeto. Bazenima pozivaju na osvježenje, gdje se osjeća ritam veselih pljusaka i smijeha dok se gosti spuštaju niz tobogane i skaču u kristalno čistu vodu. Osjetite adrenalinski poticaj dok se spuštate niz tobogane, osjećajući kako se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu avanturu.

Za one koji više vole mirnije ritmove, plaža pruža utočište za opuštanje i uživanje. Iskoristite priliku da se izležavate na ležaljkama, osluškujete zvukove valova i gledate kako sunčeva svjetlost pleše na površini vode.

Ali ljeto nije potpuno bez osvježavajućih poslastica! Krenite na gastronomsko putovanje kroz naše brojne ugostiteljske objekte gdje ćete pronaći širok izbor sladoleda, koktela i osvježavajućih pića. Osvježite se sladoledom na štapiću ili uživajte u egzotičnim okusima koktela dok se opuštate na terasi uz pogled na zalazak sunca. Svaki zalogaj ili gutljaj donosi novu dimenziju užitka i okusa. Uživajte u ponudi vrhunske kuhinje u restoranu Fat pirate cave ili se počastite brzinskim nuggetsima i krumpirićima.

No, to nije sve što "Hello Summer" event ima za ponuditi. Isprobajte nešto novo i uzbudljivo, poput prskanja iz vodenih topova ili spuštanja niz simulirani "vodopad" Atlatis, ova avantura će vas odvesti na nezaboravno putovanje, pružajući vam dozu adrenalina koju ćete dugo pamtiti. Osjetite uzbuđenje koje dolazi s osvajanjem novih izazova i otkrijte nove načine kako uživati u ljetnim radostima.

PROGRAM:

15.00 sati Natjecanje u skokovima u vodu

15.30 sati Defile maskota

16.00 sati Pjena party

17.00 sati Potezanje konopca

18.00 sati Natjecanje u snazi

19.00 sati Karaoke

19.30 sati Tombola

Dakle, dragi naši, pridružite nam se na eventu "Hello Summer" gdje ćemo zajedno pozdraviti ljeto i sve što ono donosi. Osjetite toplinu sunčevih zraka na koži, osluškujte zvukove ljeta i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek. Vidimo se na najboljem događaju sezone!

Dočekajmo ljeto zajedno u Dalmalandu!