°C
BUY Ticket

Rođendani u Dalmalandu: Stvorite nezaboravne uspomene

Uvijek uzbudljivi rođendani u Dalmalandu

Svi znamo koliko su rođendani posebni trenuci u životima naših najmilijih, a organizacija istih može biti pravi izazov. Ako tražite mjesto koje nudi neograničenu zabavu, avanture i osmijehe, Dalmaland je idealna destinacija. Istražit ćemo sve razloge zašto je Dalmaland savršen izbor za proslavu rođendana i kako naši različiti paketi mogu pretvoriti vaš događaj u nezaboravno iskustvo.

Paketi za svakoga: od Basic do Premiuma

Bez obzira na dob ili interes slavljenika, Dalmaland ima rođendanski paket koji će zadovoljiti sve želje. Naš Basic paket je odličan izbor za one koji žele uživati u svim atrakcijama parka bez ograničenja. Uključuje ulaznice za zabavni park po izboru (Full Dalmaland, Fun ili Aqua), neograničene vožnje na atrakcijama, Ledo rođendansku tortu i gratis ulaz za slavljenika. Idealan je za grupe koje žele maksimalno iskoristiti sve što park nudi.

Za one koji žele dodatnu dozu uzbuđenja i personalizacije, tu je Dalma mini paket. Osim svih pogodnosti Basic paketa, ovaj paket donosi tematiziranu proslavu, pribor za jelo, aranžman, poklon za slavljenika, tematski lik na 30 minuta, personalizirane pozivnice, lov na blago i polaroid slike za uspomenu.

Dalma Teen Paket: Avantura za tinejdžere

Tinejdžeri vole avanture, a naš Dalma teen paket upravo to i pruža. Uključuje sve iz Basic paketa, plus tematiziranu proslavu, dječji šampanjac i polaroid slike. Dodatno, uzvanici imaju priliku uživati u XD Dark ride (7DX kino) - jedna vožnja za svakog uzvanika, što garantira nezaboravnu zabavu i uzbuđenje.

Premium paket: za najzahtjevnije proslave

Za one koji žele potpuno prilagođeno iskustvo s dodatnim pogodnostima, Premium paket je pravi izbor. Ovaj paket uključuje sve iz Dalma mini ili teen paketa, plus pet žetona za Games Hall igre po djetetu, animatora i face painting. S ovim paketom, svaki detalj je pažljivo planiran kako bi se stvorilo nezaboravno iskustvo za slavljenika i njegove goste.

Pozitivna iskustva naših gostiju

Kada su pitali jednog od naših zadovoljnih roditelja, evo što su rekli:

"Odlučili smo se za Premium paket za rođendan naše kćeri, i to je bila najbolja odluka ikada! Nives je osigurala da sve protekne bezbrižno, od organizacije do realizacije. Imali smo Full Dalmaland ulaznice i ludo smo se zabavili na svim atrakcijama. Djeca su bila oduševljena animatorom, face paintingom i lovom na blago. Sve je bilo savršeno organizirano, a polaroid slike su nam ostale kao divna uspomena. Dalmaland je zaista stvorio nezaboravno iskustvo koje ćemo svi pamtiti."

Zašto odabrati Dalmaland za vaš sljedeći rođendan?

Dalmaland nije samo zabavni park – to je mjesto gdje snovi postaju stvarnost. Naša posvećenost detaljima, profesionalni tim i raznolike atrakcije osiguravaju da svaki rođendan bude poseban. Bilo da se radi o maloj djeci, tinejdžerima ili odraslima, Dalmaland nudi iskustvo koje će svi dugo pamtiti.

Rođendanski paketi su osmišljeni da zadovolje sve potrebe i želje, a naš tim je uvijek tu da vam pomogne u organizaciji i realizaciji savršene proslave. Ne čekajte – rezervirajte svoj termin već danas i poklonite svom djetetu rođendan iz snova!
Stoga osigurajte svoje mjesto i uživajte u danu punom smijeha, radosti i avanture.

Kreirajte uspomene u Dalmalandu

Rođendani su posebni trenuci koji zaslužuju najbolje proslave. Dalmaland je tu da vam pomogne u stvaranju nezaboravnih uspomena koje će svi uzvanici pamtiti cijeli život. Bilo da odaberete Basic, Dalma mini, Dalma teen ili Premium paket, garantiramo vam nezaboravnu avanturu punu smijeha, radosti i uzbuđenja. Rezervirajte svoj termin već danas i dozvolite nam da vaš rođendan učinimo posebnim.