°C
BUY Ticket

Opći uvjeti

Ovi opći uvjeti internetske prodaje ulaznica Dalmaland d.o.o. (u daljnjem tekstu Dalmaland Fun & Water Park) određuju uvjete pod kojim će pružatelj usluge obavljati svoju djelatnost prema korisnicima (u daljnjem tekstu kupcima) preko svojih internetskih stranica https://www.dalmaland.com/ i https://www.dalmaland.hr/

Usluga koju pružamo sastoji se od odabira i kupovine ulaznica za Dalmaland Fun & Water Park. Trenutno smo u ranoj fazi razvijanja usluga i moguće je konstantno mijenjanje općih uvjeta u svrhu poboljšanja naših internetskih stranica i usluga.

Osnovne usluge

Dalmaland Fun & Water Park online prodaja ulaznica je namjenjena je olakšavanju i ubrzavanju procesa kupnje ulaznica za Dalmaland Fun & Water Park za osobnu, nekomercijalnu upotrebu. Omogućava Vam printanje vaučera s QR kodom, čije Vam skeniranje omogućava ulaz u Dalmaland Fun & Water Park.

Kupovina ulaznica

Načini plaćanja

Na našem Web shopu plaćanje možete izvršiti na sljedeće načine:

karticama online (Visa, MasterCard, Maestro i Diners)

sustavima Aircash i Google Pay online

Izjava o sigurnosti

Dalmaland Fun & Water Park koristi Monri WSPay za online plaćanja.

Monri WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. Monri WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji Monri WSPay ima. Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

Monri WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

Monri WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

Monri WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

Monri WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Internetska prodaja ulaznica

Na internetskim stranicama https://www.dalmaland.com/ i https://www.dalmaland.hr/ kupci mogu kupovati ulaznice za Dalmaland Fun & Water Park. Ugovor o prodaji ulaznice se smatra zaključenim u trenutku kad se uspješno izvrši plaćanje. Nakon toga, kao potvrdu zaključenja ugovora o prodaji, kupcu na email stiže vaučer. Račun se izdaje na blagajni.

Obaveze kupca

Kupac je dužan isprintati ili na mobilnom uređaju imati spreman vaučer za Dalmaland Fun & Water Park. Prilikom ulaska u Dalmaland Fun & Water Park, QR kod ulaznice potrebno je skenirati, što će omogućiti ulaz u Dalmaland Fun & Water Park. Ulaznicu je potrebno sačuvati tijekom boravka u parku.

Posebne naknade i način plaćanja

Cijene ulaznica jasno su naznačene i vidljive u svakom koraku kupovine. Nikakvi skriveni troškovi i dodatne naknade se ne pojavljuju u procesu kupovine. Plaćanje na našem servisu omogućeno je karticama Mastercard, Maestro, Diners i Visa te sustavom Aircash i Google Pay.

Reklamacije

Kupac ima pravo na opravdani prigovor u slučaju da ne dobije kupljene ulaznice tj vaučere.

Rok za podnošenje reklamacije je 10 dana od trenutka kupovine ulaznica.

U slučaju zahtjeva za povrat sredstava iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor Prodavatelju i to e-mailom na info@dalmaland.com.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na zamjenu ulaznica ili povrat uplaćenih sredstava.

Podaci o proizvodima (opis ulaznica, cijena i dr.) prikazani na web shop-u prodavatelja podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na web shop-u prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.

Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete poslovanja, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

Izmjene uvjeta korištenja

Dalmaland d.o.o. zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja internetskih stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, te nije niti će biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu danom objave na ovim internetskim stranicama.

Općeniti uvjeti poslovanja

Dalmaland d.o.o. je tvrtka sa primarnom djelatnosti zabavnih i tematskih parkova.

Naši tim brine se kako bi kupac uvijek bio zadovoljan i kako bi dobio kupljene ulaznice putem naše web stranice na vrijeme.

U slučaju bilo kakvih problema prilikom kupovine na našem web shopu slobodno nas kontaktirajte putem telefona +385 (0) 23 630 377 ili email adrese: info@dalmaland.com, a naš tim će vam pomoći u otklanjanju problema.

Zaštita privatnosti

Dalmaland d.o.o. od kupaca sakuplja samo važne, osnovne podatke koji su potrebni za ispunjenje obveza, te na taj način štiti kupčeve osobne podatke. Također, dužni smo kupcima dati do znanja na koji način se ti podaci koriste i pružiti im izbor pri korištenju podataka, uključujući odluku koja se odnosi na to žele li da im se imena uklone sa lista marketinških kampanja. Sve prikupljene informacije biti će strogo čuvane i dostupne isključivo zaposlenicima kojima su te informacije potrebne za obavljanje posla. Zaposlenici i poslovni partneri su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Link na politiku privatnosti: https://www.dalmaland.com/pravila-o-privatnosti

Izmjene i dopune općih uvjeta

Raspon naših usluga nastavit će se širiti i u budućnosti i stoga je moguća izmjena i dopuna ovih uvjeta u bilo koje vrijeme. Ako niste suglasni sa promjenama uvjeta ili sa određenim odredbama, molimo Vas da prekinete sa korištenjem naših usluga prije stupanja na snagu tih promjena.

Kontakt

Ukoliko smatrate spornim sadržaj na našim stranicama ili imate druga pitanja oko prodaje ulaznice, molimo Vas da nam se što prije obratite na:

Dalmaland d.o.o.

OIB: 65661166370

X Jankolovački put 9, 23210 Biograd na Moru

Email: info@dalmaland.com

Telefon: 023 630 377

Mobitel: 091 612 5524

Disclaimer

Sadržaj ove internetske stranice dostupan je korisnicima samo za informativne svrhe. Trudimo se osigurati pouzdanost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama. Zadržavamo pravo na izmjenu sadržaja ili funkcioniranja ove internetske stranice bez prethodne najave.

Dalmaland d.o.o. se odriče odgovornosti za bilo kakve nepravilnosti, propuste ili nedostatke nastale prilikom unošenja podataka, u tisku, skeniranju ili formatiranju. Pored toga, Dalmaland d.o.o. ne može biti odgovoran za eventualne štete, gubitke ili troškove koji bi se mogli pojaviti kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Dalmaland d.o.o. nije odgovoran za sadržaje drugih stranica povezanih s https://www.dalmaland.com/ i https://www.dalmaland.hr/ niti za bilo kakav gubitak podataka ili prihoda koji su posljedica uporabe web stranica s kojima ova stranica može biti povezana.

Dalmaland d.o.o. ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost web stranica koju su uzrokovali tehnički problemi izvan kontrole Dalmaland d.o.o.