°C
BUY Ticket

Ljubav je u zraku!

Dragi naši posjetitelji,

Dok se Valentinovo bliži, srca širom otvorena, spremna su za nezaboravne trenutke s voljenom osobom ili dragim prijateljima. Umjesto klasičnog buketa cvijeća ili uobičajenih poklona za Valentinovo, zašto ne biste svojoj voljenoj osobi ili prijatelju darovali nešto nezaboravno i puno uzbuđenja? Zamislite njihovo iznenađenje i oduševljenje kada im pružite ulaznicu za nevjerojatan doživljaj u Dalmaland-u!

A što bi moglo biti romantičnije i zabavnije od provođenja tog posebnog dana u našem Dalmaland-u?

Ukoliko još niste odlučili kako obilježiti ovaj dan zaljubljenih, dajte nam priliku da vaše srce ispuni radosti i smijehom! Kupnjom karata za Valentinovo, otvarate vrata čarobnog iskustva koje će se urezati u vaša sjećanja zauvijek.

Dalmaland nije samo mjesto za avanture i adrenalinske podvige, već i mjesto gdje se rađaju nova prijateljstva i ljubavi ili prilika da zaprosite svoju djevojku vozeći se na panoramskom kotaču Adria Eye. Brojni parovi su pronašli svoje srodne duše upravo u našem parku, a prijateljstva koja su se tu stvorila traju već godinama.

Dodatno, želimo podijeliti jednu posebnu činjenicu koja dodatno osnažuje atmosferu ljubavi u našem parku - mnogo dugogodišnjih veza i brakova je proizašlo iz međusobnih poznanstava među našim zaposlenicima. Naš park nije samo mjesto za zabavu, već i mjesto gdje se stvaraju duboka prijateljstva i trajne veze. Svakodnevno svjedočimo kako se između naših timova rađaju iskrene veze koje traju godinama, a neke od njih prerastu u ljubavi za cijeli život. To je još jedan razlog zašto je naš Dalmaland idealno mjesto za proslavu Valentinova - mjesto gdje se ljubav ne samo osjeća, već i živi u svakom kutku našeg parka.

U našem parku vlada neka posebna vibra koja potiče osjećaje ljubavi, zajedništva i radosti. Nije samo riječ o atrakcijama i vodenim aktivnostima koje nudimo, već o atmosferi koja je ispunjena pozitivnom energijom i toplinom. Svaki kutak našeg parka odiše nečim posebnim, što privlači ljude da se osjećaju kao kod kuće i otvara im srce za nova iskustva i veze.

Ta posebna vibra nije slučajnost; ona je rezultat predanosti našeg tima koji radi s ljubavlju prema onome što radi. Naši zaposlenici su više od običnih radnika - oni su obitelj koja zajedno radi na stvaranju nezaboravnih trenutaka za naše posjetitelje. Ta povezanost među nama odražava se i na naše posjetitelje, stvarajući okruženje koje potiče ljubav i prijateljstvo.

Dakle, kad kažemo da je naš park posebno mjesto za proslavu Valentinova, to znači da ćete osjetiti tu nevjerojatnu vibru koja će vas obuzeti čim zakoračite unutra. 

Zamislite sebe i vašeg partnera kako zajedno prolazite kroz uzbuđenja naših atrakcija, smijeha koji odjekuje u zraku dok se spuštate niz tobogane, vozite na rollercoasteru ili dok se opuštate u našem mirnom bazenu. Svakim korakom, svakim osmijehom, stvarate nezaboravne trenutke koji će ojačati vašu povezanost i obogatiti vašu ljubavnu priču.

Ne propustite priliku da svoju ljubav proslavite na jedinstven način, okruženi zabavom, osmjesima i uzbuđenjem.

Dakle, umjesto tradicionalnih poklona, obradujte svoju voljenu osobu ili prijatelja ulaznicom za Dalmaland i zajedno proslavite Valentinovo na nezaboravan način! Iskoristite promotivnu aktivaciju, kupite karte za Valentinovo i posjetite nas u periodu od svibanja do rujna kada Vam najbolje odgovara.

Vidimo se u našem Dalmaland-u!

S ljubavlju, Vaš Dalma-tim